fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:55 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:55 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Chatta på telefon!

Myshörnan låter dig chatta på telefon genom att prata med pratsugna killar och tjejer. En röst säger mer än tusen ord! Du kan live chatta dygnet om från vilken telefon som helst. Du behöver inte internet. Det är enkelt och kul, prova gratis! Varje dag ringer 2-4.000 personer för att prata med någon, precis som du! Myshörnan är chatt när det är som bäst! Och du, du är helt anonym.

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Chatta gratis

Ta gärna del av vårt prova gratis erbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul att chatta när du själv vill!

Spännande att chatta

När du ringer in till Myshörnan för att chatta gör du en presentation av dig själv. De andra besökarna kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att chatta privat på telefon. Självklart kan du också skicka meddelande, eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar spännande! Givetvis är du anonym, och så fort du lägger på så försvinner din presentation.

Tips om du vill chatta!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din pratstund på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler att välja bland vilka du vill chatta med, och kanske dejta med. Lycka till med att chatta på telefon!