fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Mötesplasen för alla som vill dejta

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Ring in för din perfekta match!

Tycker du också att det är svårt att hitta rätt i djungeln av datingappar och datingsidor? Med Myshörnan kan du dejta dygnet runt i hela Sverige! Att dejta på telefon är lite annorlunda än att dejta via app eller web med Tinder, Badoo, Happy Pancake, Match och Mötesplatsen. På telefon hör du direkt rösten på den du pratar med, sinnesstämning och hur personen är. En röst säger mer än tusen ord. Tusentals killar, tjejer, kvinnor och män ringer, precis som du, för att dejta på telefon eller träffas i verkligheten. Hos oss kan du hitta en dejt som passar dig. Myshörnan erbjuder ett bra alternativ till online dating som Tinder, Badoo, Happy Pancake och Match, där du får direktkontakt med tjejer och killar från hela Sverige. Varje dag ringer 2-4000 män och kvinnor Myshörnan och vill prata och dejta med någon. Nätet är väl kul, men Myshörnan är dating när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Gratis dating för pratsugna

Ta gärna del av vårt prova gratis erbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul teledejting när du själv vill! Dejta gratis redan idag. Myshörnan är den naturliga mötesplatsen. Har du tidigare testat dating med Tinder & Happy Pancake är det kanske dags att prova något nytt.

Spännande dating

När du ringer in till Myshörnans dejting gör du en presentation av dig själv. De andra besökarna kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata och dejta privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar spännande. Givetvis är du anonym hela tiden, och när du lägger på så försvinner din presentation. Dating är som bäst med Myshörnan!

Effektiv dating på telefon!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din dejt på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler att välja bland och en bättre match. Har du tidigare testat Badoo & Match är det kanske dags att ge oss en chans. Lycka till med din dating!