fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Är hetalinjen för dig?

Scrolla ned för att veta mer!

Är heta linjen för dig?

Heta linjen är för alla. Spelar ingen roll vilken ålder du är, vilket kön du är eller vad du vill få ut av samtalet. Det finns de som söker bodycontact, dejting i Sverige, vill prata, hitta kärleken, ha en vanlig chatt eller telefonsex. Du kan prova Myshörnans heta linjen gratis och det är anonymt. När man ringer in så skapar man en anonym kontaktannons som andra kan lyssna på, och där är du fri att säga vad du vill.

Det finns inte något rätt eller fel på heta linjen. Du väljer själv samtalsämne när du ringer Myshörnans heta linjen nummer. Heta linjen är för dig som vill bara prata, ha telefonsex och chatta på telefonen, bodycontact eller för dig som är singel och söker kärlek på nätet.

Genom att chatta på Myshörnans heta linjen så får man välja vem man vill prata med. Man lyssnar på kontaktannonser från tjejer och killar och avgör själv. På så sätt kan du undvika att prata med någon du inte vill. Det är lätt att identifiera vad folk söker på heta linjen.

Du behöver inte oroa dig för att personliga uppgifter lämnas ut när du är på Myshörnans heta linjen tjänst. Det är anonymt och säkert. Det du säger på heta linjen stannar kvar där!

Var inte rädd att prova.

PROVA GRATIS

RING 08-525 00 525 GRATIS