fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:55 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:55 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Dejta med pratsugna!

Myshörnan erbjuder dig att dejta dygnet runt i hela Sverige! Tusentals killar, tjejer, kvinnor och män ringer, precis som du, för att dejta på telefon eller hitta en dejt. Det finns någon för alla. I din telefon kan du dejta tjejer och killar. Är du trött på internetdejting? Att vänta framför skärmen i evighet, så är Myshörnan är perfekt för dig. Du får direktkontakt med killar och tjejer från hela Sverige, Stockholm, Göteborg och Malmö på en gång. Varje dag ringer 2-4000 män och kvinnor som söker direktkontakt och vill prata och dejta med någon. Nätet är väl kul, men Myshörnan är dejting när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Dejta gratis

Ta gärna del av vårt prova gratis erbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul teledejting när du själv vill!

Spännande att dejta

När du ringer in till Myshörnans dejting gör du en presentation av dig själv. De andra besökarna kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata och dejta privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar spännande. Givetvis är du anonym hela tiden, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för att dejta effektivt på telefon!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din dejt på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler att välja bland och kanske dejta med. Lycka till med dejtingen!