fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:55 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:55 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Söker du någon särskild?

Har du drömmar om familjeliv, men saknar sällskap? Kanske tänker du på något, men ingen att prata med? Myshörnan erbjuder spännande möten och relationer med människor som söker någon precis som du. På linjen finns det prat om familjeliv eller andra ämnen – dygnet om från hela Sverige! Tusentals killar, tjejer, kvinnor och män ringer, precis som du, och söker sällskap, eller en bara en vän. Helt anonymt. Prova idag!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Hitta en vän gratis

Testa gärna vårt gratiserbjudande. Många har haft lyckan att hitta sin partner eller sällskap här. Mångas sanna resedrömmar och relationer har slagit in. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara prata med någon när du själv vill, en pratstund på telefon!

Det är kul och enkelt!

När du ringer in till Myshörnans linje gör du en presentation av dig själv. Andra killar och tjejer kan då höra presentationen och skicka meddelanden till dig, eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar intressanta. Kanske ditt resesällskap, en kärlek eller bara en vän! Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Spännande samtal om familjeliv!

Söker du inte en partner kanske du vill ha hjälp med det som oroar dig? Någon i samma situation, någon som du. Inget är förutbestämt. Lycka till med din stund på linjen och låt framtiden visa vad som kan hända!