fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

Prata med tjejer

Teleräkning 0939-207 00 77 4:55 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med pratsugna tjejer gratis.

Ring 0200 – 216 999 och prata gratis med killar och män!

Myshörnan erbjuder dig att prata anonymt och gratis med killar och män från hela Sverige! Tusentals killar och män ringer, precis som du, för att prata med någon. Som heta linjen fast bättre och roligare. Myshörnan är dejting när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Helt gratis, syns inte på räkningen, och du är anonym

Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul och gratis teledejting när du själv vill, det tycker vi är bra. När du ringer ett 020 eller ett 0200-nummer så är det utan kostnad och det syns inte ens på din telefonräkning.

Så här funkar det

När du ringer in till Myshörnan gör du en presentation av dig själv. Alla killar och män kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med killar som verkar spännande. Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för en bra stund på Myshörnan!

Om du gör en spännande, rolig och attraktiv presentation så blir din pratstund på Myshörnan mycket bättre. Du får fler meddelanden, fler att välja bland vilka du vill prata med. Lycka till och ha det så kul!