fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:55 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:55 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Prata med andra i ett fritt forum

När du ringer in till Myshörnans teledejting gör du en presentation av dig själv. De andra besökarna kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar spännande! Givetvis är du anonym. Lycka till med dejtingen!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Ring Sveriges bästa forum

Myshörnan är som ett fritt forum fast mer organiserat. Eftersom vi annonserar i Sveriges största media så är det alltid dejtingsugna tjejer och killar på forumet som vill prata med någon precis som du. Dygnet om. Massor med tjejer och killar som vill dejta och ha det kul.

Prova ett fritt forum gratis

Många män och kvinnor har funnit varandra på Myshörnan, prova själv nu! Ta del av vårt prova gratis erbjudande! Du vet väl att du är anonym och det ringer män och kvinnor till Myshörnan dygnet om och att när du lägger på luren så försvinner din presentation. Allt för din säkerhet.

Forumet är kul när du vill!

Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider, bara kul när du själv vill!