fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-900 333Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Prata anonymt, dygnet om!

Gratis att ringa Myshörnan för att prata med sköna tjejer och kvinnor i hela Sverige! Tusentals ringer, precis som du, för att prata med någon. I din telefon kan du prata med tjejer, kvinnor hemmafruar… Som heta linjen fast bättre och roligare. Det finns någon för alla. Myshörnan är dejting när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Ring gratis och dejta sköna tjejer på telefon

Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul när du själv vill – det tycker vi är ett bra erbjudande.

Spännande dejting gratis

När du ringer in till Myshörnan gör du en presentation av dig själv. En kul och spännande presentation gör att du får fler meddelanden. Alla killar och män kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med killar som verkar spännande. Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för en bra stund på Myshörnan!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din pratstund på Myshörnan mycket bättre. Du får fler meddelanden, fler att välja bland vilka du vill prata med, och kanske dejta med. Lycka till och ha det så kul!