fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Förverkliga dina drömmar om kärlek

Har du drömmar om kärlek eller en kärleksrelation? Vill du också bli kär? Har du testat kärlek på nätet? Myshörnan erbjuder spännande möten och relationer med människor som vill hitta kärlek. På linjen finns det pratsugna dygnet om från hela Sverige! Tusentals killar, tjejer, kvinnor och män ringer, precis som du, och söker en partner, eller en vän. Andra längtar efter att älska någon. Gud så kul! Testa kärlek på telefon idag.

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Hitta en vän gratis

Testa gärna vårt gratiserbjudande. Många har haft lyckan att hitta sin kärlek här. Mångas sanna drömmar och kärleksrelationer har slagit in. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara prata med någon när du själv vill, gud ske lov!

Det är kul och enkelt!

När du ringer in till Myshörnans linje gör du en presentation av dig själv. Andra killar och tjejer kan då höra presentationen och skicka meddelanden till dig, eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med personer som verkar intressanta. Kanske din kärlek, en vän eller gud vet vem! Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Spännande relationer!

Söker du inte en partner kanske du vill ha medmänsklighet. Prata relationer. Inget är förbestämt. Lycka till med din stund på linjen och låt framtiden visa vad som kan hända!