fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Ring prata gratis med en kille. Hitta en kille nu!

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Ring och prata gratis med killar!

Myshörnan är en spännande chat på telefon där du kan chatta med och hitta en kille . En röst säger mer än tusen ord! Du kan chatta med singel killar dygnet om från vilken telefon som helst. Du behöver inte internet. Det är enkelt och kul, prova gratis! Varje dag ringer 2-4.000 personer för att prata med någon, precis som du! Myshörnan är dejting när det är som bäst!

Träffa kille! Perfekt för tjej som söker kille

Kvinna söker man. Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Erbjudande – Teledejta gratis

Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul och gratis teledejting med singel-killar, eller kanske en bad boy ,när du själv vill! Våra 020-nummer syns inte ens på räkningen.

Prata med och träffa trevliga killar och män!

När du ringer in till Myshörnan gör du en presentation av dig själv. Alla killar och män kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med killar som verkar spännande. Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för tjej som söker kille

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din pratstund på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler singlar att välja bland, och kanske träffa. Lycka till med dejtingen!