fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Roliga lekar över telefon

När du ringer möts du av en värdinna som guidar dig och berättar vilka val och knapptryckningar du kan göra. Det finns i princip alltid pratsugna killar och tjejer på linjen, måndag som lördag, dag som natt!

Tala in en presentation av dig själv, var gärna personlig och fantasifull. Lyssna på de andras presentationer.

Tala in en presentation av dig själv, var gärna personlig och fantasifull. Lyssna på de andras presentationer.

Scrolla ner för fler instruktioner

Roliga lekar över telefon

Idag är det inte ovanligt att använda sig av chat på telefon. Det är många som lär känna varandra på telefon. Dejting i Sverige finns i många olika former, och många förhållanden är mer eller mindre på distans.

Är du singel, söker bodycontact eller kärlek så är Myshörnans hetalinjen tjänst att rekommendera för dig som vill ha kul.

I det här inlägget så tipsar vi om roliga lekar över telefon, som du kan testa på Myshörnans hetalinjen tjänst.

Det här är lekar som kan skapa spänning i telefonsamtalet, ibland på Myshörnan så leder det till långvariga distansrelationer, en träff i verkligheten eller telefonsex.

Kom ihåg att alla inte gillar lekar. Men om samtalet börjar bra och båda verkar vilja fortsätta prata, då kan det vara läge att föreslå en lek.

21 hetare och hetare frågor

är en enkel lek där man i tur och ordning ställer en personlig fråga. Man börjar med en rätt så enkel, tråkig fråga, och sedan måste man fråga något mer spännande varje gång. Det som är bra med den här leken är att man kan välja vilken nivå det är på själv. Om man pratar med någon som verkar ha svårt för att öppna sig kan man använda den för att lära känna varandra istället.

Jag har aldrig

Det här är en klassiker som går ut på att säga någonting som man aldrig har gjort, och om tjejen eller killen du pratar med under en tele chatt har gjort det så måste hen dricka. Det som är bra med den här leken är att man kan få reda på väldigt intressanta saker om den man pratar med.

Två sanningar och en lögn

Den här leken går ut på att man i tur och ordning säger 2 sanningar och en lögn. Den andra måste gissa sig till vad lögnen är. Det går också bra att göra 1 sanning och en lögn. Den här leken kan också skapa lite spänning i telefonsamtalet och man kan få väldigt roligt.

Är du en X eller Y?

Den här leken går ut på att man frågar den andra om den är t.ex. ”en häst eller ett lejon” och så ska han eller hon svara varför. Det går också att köra en liknande lek där man bara frågar ”Vad för slags djur är du”.

PROVA GRATIS

RING 08-525 00 525 GRATIS