fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Prata anonymt med andra på telefon

Myshörnan är en spännande mötesplats på telefon där du träffar pratsugna killar eller tjejer. Sen kanske det blir något roligt eller sex, vem vet? Du ringer dygnet om från vilken telefon som helst. Du behöver inte internet. Det är enkelt och kul, prova gratis! Varje dag ringer 2-4.000 personer för att prata sex med någon, precis som du! Myshörnan är dejting när det är som bäst. Ofta roligare än sex!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Ring gratis och få mer än bara sex!

Ta gärna del av vårt prova gratis erbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul teledejting när du själv vill!

Spännande och roligare sex

När du ringer in till Myshörnans heta linje gör du en presentation av dig själv. De andra besökarna kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande, eller fråga om ett privat samtal, med personer som verkar spännande! Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips som gör det roligare än sex!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din stund på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler personer att välja bland och kanske dejta med. Lycka till!