fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Vi som är singel dejtar på telefon!

Myshörnan erbjuder spännande dejting för dig som är singel - dygnet om i hela Sverige! Tusentals singlar, killar, tjejer, kvinnor och män ringer varje dag 24h, precis som du, för att prata och träffas. Det finns någon för alla. I din telefon kan du dejta tjejer och killar som är singel. Som gamla Heta Linjen fast för vuxna singlar. Myshörnan är dejting när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Teledejta gratis

Ta del av vårt prova gratiserbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul teledejting när du själv vill!

Träffa en singel som du

När du ringer in till Myshörnans teledejting gör du en presentation av dig själv. Någon annan singel kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med någon singel som verkar spännande. Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för att kontakta en singel

Om du gör en spännande, och attraktiv presentation så blir din pratstund på Myshörnan mycket roligare. Du får fler meddelanden, fler singel kandidater att välja bland, och kanske dejta med. En singel på Myshörnan kommer från Stockholm, Göteborg, Malmö, ja faktiskt ifrån alla delar av Sverige. Lycka till med dejtingen!