fbpx

Just nu på linjen

tjejer

killar

Som heta linjen men mycket tryggare

Snabbt, enkelt och roligt. Testa nu!

Prata med killar

020-60 60 60Gratis

Prata med tjejer

Faktura 08-23 66 90 4:95 kr/min
Teleräkning 0939-201 00 11 4:95 kr/min
Prova gratis 08-525 00 525 Gratis

Erbjudande

Prata med killar och tjejer gratis.

Ring, prata med snygga tjejer i Gävle!

Myshörnan erbjuder spännande dejting dygnet om med snygga tjejer i Gävle! Tusentals tjejer och kvinnor ringer, precis som du!. Det finns någon för alla. I din telefon kan prata direkt med snygga tjejer. Som heta linjen fast för vuxna killar. Myshörnan är dejting när det är som bäst!

DET ÄR VÄLDIGT KUL ATT TELEDEJTA!

Prova själv. Ring och spela in en presentation, sen kan du lyssna och se vad du får för svar. När du lägger på försvinner din presentation.

Kenza 33 på Myshörnan

”Jag brukar ringa Myshörnan för jag tycker det är så trevliga killar och nu har jag träffat Lennart som är min egen lilla älskling!”

STINA 33, FALUN

”Myshörnan är verkligen bra för mig när jag är ute och kör. Jag jobbar som chaufför och besöker olika orter i Sverige, där ju tjejerna på Myshörnan bor!”

ULRIK 39, HELSINGBORG

Teledejta gratis med Gävles tjejer

Ta gärna del av vårt prova gratis erbjudande. Myshörnan har inga abonnemangsavgifter eller bindningstider. Bara kul med tjejer från Gävle när du själv vill!

Spännande dejting

När du ringer in till Myshörnans teledejting gör du en presentation av dig själv. Alla tjejer, många från Gävle, kan då höra den och skicka meddelanden till dig eller bjuda in dig till att prata privat. Självklart kan du också skicka meddelande eller fråga om ett privat samtal med en tjej som verkar spännande – och inte bara Gävles tjejer. Givetvis är du anonym, och när du lägger på så försvinner din presentation.

Tips för bra teledejting!

Om du gör en spännande, trevlig och attraktiv presentation så blir din stund på Myshörnan mycket bättre. Du får fler meddelanden, fler tjejer och kvinnor att välja bland vilka du vill prata med, och kanske dejta med.